AREAL

03-05.2021

Odată cu deschiderea spațiului AREAL, colectivul de artiști lansează iubitorilor dansului o cardul de fidelitate AREAL+, pentru a putea contribui în acest fel la crearea unui cadru sustenabil pentru AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică. Pentru suma de 700 lei (2 luni) sau 900 lei (3 luni), cei interesați pot beneficia de:

  • acces timp de 2, respectiv 3 luni la toate atelierele intensive precum și cursurile drop-in care vor fi organizate la studioul AREAL de coregrafii Cristina Lilienfeld, Alexandra Bălășoiu, Valentina de Piante, Cosmin Manolescu, Denis Bolborea, în limita locurilor disponibile și în condițiile impuse de pandemie.
  • participare la anumite evenimente deschise doar membrilor AREAL, precum sesiuni de improvizație, ateliere conduse de coregrafi străini invitați la prețuri speciale, prezentări de filme și alte activități dedicate.

Primii 10 de participanți care vor achiziționa un card de fidelitate vor primi o sacoșă AREAL. Plata cardului de fidelitate se va putea face în 2 tranșe de respectiv 350/450 lei în luna martie și aprilie de respectiv 350/450 lei.

PROGRAM cursuri și ateliere AREAL în perioada martie – aprilie 2021
19-27 martie | Dansul Sufletelor – atelier de emoții și dans contemporan condus de Cosmin Manolescu
9-30 aprilie | Sistem Viu – curs de dans contemporan condus de Cristina Lilienfeld
18-30 aprilie | Flowprints – ateliere de dans contemporan cu Denis Bolborea
– 18 aprilie | Wandering emotional cu Cosmin Manolescu (detalii în curând)
Următoarele ateliere și cursuri vor putea fi consultate pe site imediat ce vor fi anunțate.

IMPORTANT
Atelierele și cursurile de dans contemporan la AREAL se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară, respectând măsurile de siguranță impuse de lege. Pe durata atelierelor și cursurilor de dans purtarea măștii în incinta spațiului AREAL este obligatorie.
Măsuri de siguranță:
– oferim măști de protecție și dezinfectant pentru mâini;
– igienizăm sala înainte de începerea fiecărui curs.
Pentru mai multe informații despre cardul de fidelitate AREAL+, puteți trimite un mesaj la cosmin@arealcolectiv.ro sau alexandra@arealcolectiv.ro.

LOCAȚIE AREAL
str. Anastasie Simu nr. 2, et. 3, ap 6, interfon 06, sector 1 (în spatele Ateneului Român)