Politica de confidențialitate

AREAL (prin organizațiile membre) este dedicat protejării siguranței și confidențialității informațiilor care i-au fost încredințate. Ca parte a acestei obligații fundamentale, AREAL se angajează să protejeze și să folosească informațiile personale care au fost colectate online doar în cazul în care acestea au fost furnizate voluntar de vizitatori site-ului (prin formularul de contact sau prin email-uri personale la adresele de contact menționate pe site).

În general, intenția noastră este să colectăm doar datele cu caracter personal care sunt furnizate voluntar de vizitatorii online (în principal adresa de email), astfel încât să putem oferi informațiile solicitate persoanelor respective sau să le ținem la curent cu activitatea noastră, în cazul în care au solicitat acest lucru.

Colectarea automată de date cu caracter personal și Cookie-urile
AREAL utilizează automat doar tehnologii de tip Google Analytics care colectează informații pentru analiza utilizării site-ului. Cookie-urile pot fi de obicei plasate pe computerul dvs. sau pe dispozitive cu conexiune la internet ori de câte ori ne vizitați online. Acest lucru permite site-ului să-și amintească computerul sau dispozitivul respectiv.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la cosmin@arealcolectiv.ro.