Indie Box

Indie Box este o inițiativă a performerilor Alexandra Bălășoiu și Denis Bolborea care își propun să creeze o serie de proiecte menite să crească gradul de conștientizare și independență a publicului larg în raport cu modelele și ideile preconcepute ale societății contemporane. O ‘cutie’ cu proiecte independente, Indie Box activează în muzică și dans contemporan, fiind în directă legătură cu o gamă largă de domenii.

Activitatea lor a evoluat organic în ultimii patru ani, pornind de la un proiect de cartare sonoră a Bucureștiului, trecând apoi prin experiențe de cercetare și intervenție culturală în spațiul public și testând permanent formate educaționale care explorează corpul, vocea, spațiul public și relația dintre ele. Au construit un portofoliu de producții inovative care include trei spectacole de dans contemporan reunite sub forma unei trilogii, un album de muzică a cappella și un concert imersiv care include beatbox, live looping și dans contemporan și poate fi experimentat în trei formate alternative.

În 2020 pregătesc lansarea platformei BLIP – Beatbox and Looping International Platform și un al doilea album cu muzica originală, creată 100% prin intermediul vocii.

www.indiebox.ro

Foto: Andrei Gîndac