Delazero

Delazero este o asociație de tineri artiști din domeniul artelor performative, film și muzică, care contribuie la dezvoltarea sectorului cultural românesc prin proiecte inovatoare, încurajând forme noi de exprimare artistică și accesul la cultură a unor categorii diverse de public.Grupul mixt creează contexte culturale variate, în care artiștii se află într-un permanent schimb de informații, creând produse artistice interdisciplinare.

Ca direcție artistică, asociația jonglează cu conceptul „de la zero”, gândind proiecte cu un strat viu, imprevizibil, adaptabil și transformabil. Propunerile noastre au ca temă prezentul social și modalitățile individuale de raportare la acesta, precum și relația dintre artist și comunitate.

Cele mai recente activități ale asociației s-au concentrat asupra evenimentului OborContemporan – intervenție culturală în spațiul public, Opia – film de dans independent, CORPZero – sesiuni recurente de improvizație bazate pe mișcare și muzică, Nu te supăra, frate! – film experimental independent.

www.asociatiadelazero.ro