Cristina Lilienfeld

Cristina Lilienfeld a studiat coregrafia și psihologia căutând în permanență punctul în care cele două discipline se întâlnesc. În ultimii ani a colaborat și continuă să lucreze cu diferiți coregrafi și dansatori dar și cu artiști vizuali și muzicieni făcând parte din mai multe grupuri artistice interdisciplinare.

Spectacolele ei Lay(ers), Nu toți sunt eroi, Fapte vitejești, Moving Fields, precum și numeroase spectacole în care dansează sau pentru care a semnat coregrafia: Coregrafie de grup, În trup, Dancer In The Dark, The Great Scheme of Things – concert Fierbințeanu etc. continuă să fie prezentate pe scenele din București, din țară și internaționale.

În 2016 a făcut parte din programul Dance Roads prin intermediul căruia a călătorit în cinci țări europene prezentând spectacolul Lay(ers). În 2015 a devenit membru al Asociației PETEC susținând diferite producții cu caracter interdisciplinar create pentru toate categoriile de vârstă.

Cristina caută, atât în activitatea sa artistică cât și în cadrul atelierelor de dans contemporan pe care le susține să scoată în evidență partea de autenticitate din orice situație cu care intră în contact.

Foto: Alina Ușurelu (stânga sus), Vlad Dudu (jos)