AREAL spațiu pentru dezvoltare coregrafică, str. Anastasie Simu nr. 2, ap. 6

21 iunie, ora 19

𝗠𝗼𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗜𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗦𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀 este o împletire de practici creative terapeutice (mișcare conștientă și fotografie), menită să ghideze către o înțelegere profundă a mozaicului interior pe care îl conținem și cum acesta modelează realitatea pe care o trăim. 

Facem o călătorie prin mișcare, prezență și simțire, pentru a explora complexitățile poveștilor noastre. Construind o punte de comunicare între lumile văzute și nevăzute, descoperim mișcări blânde și conștiente, care susțin auto-cunoașterea fără judecată de sine.

Timp de 2 ore deschidem uși către locuri noi din universul interior, încetinim ritmul, ne înrădăcinăm în propria ființă, învățăm să ne ascultăm dincolo de cuvinte, de piele, cu ajutorul practicilor somatice și metaforelor vizuale.

Vino să descoperim împreună ce izvorăște din relația cu sine, cu ceilalți și realitatea exterioară.

practici somatice • fotografie terapeutică • meditație activă


𝗔𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗮𝗰𝗮:

⚬ Simți că ești captiv/ă în minte și deconectat/ă de corpul tău

⚬ Vrei să construiești o relație conștientă cu trupul tău

⚬ Vrei să dobândești o altfel de înțelegere a emoțiilor pe care le simți

⚬ Dorești să permiți creativității tale să aducă relaxarea

⚬ Dorești să petreci timp special cu tine


𝗕𝗘𝗡𝗘𝗙𝗜𝗖𝗜𝗜

⚬ Hrănești acceptarea de sine 
⚬ Te deconectezi și pui pauză gândurilor
⚬ Explorezi practici somatice și de fotografie terapeutică
⚬ Aduci relaxare și liniște în interior
⚬ Dai voie creativității tale să se exprime liber 


𝗠𝗘𝗧𝗢𝗗𝗘 𝗦𝗜 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗖𝗜 𝗗𝗘 𝗟𝗨𝗖𝗥𝗨:

⚬ Fotografie terapeutică
⚬ Mișcare conștientă
⚬ Scriere liberă
⚬ Lucrul individual și în grupÎNSCRIERI AICI: https://forms.gle/nGdhu534yB3bpydn8

***

DESPRE Ema Alexandrescu – GHIDĂ DE EXPLORARE INTERIOARĂ

Cred în înțelepciunea pe care fiecare suflet o conține și puterea de a fi creatorul vieții dorite. Misiunea mea este să îți fiu alături în călătoriile interioare de autocunoaștere, întregire personală și transformare.

Împletirea psihologiei, artei și spiritualității este pentru mine o cale care ghidează către esența ființei și exprimarea liberă a darurilor unice pe care sufletul le poartă. Prin intermediul acestora ne conectăm cu multidimensionalitatea sinelui, deschidem inima și reflectăm asupra realității interioare și tot ceea ce ne înconjoară. 
Explorând în tăcere și prin dialog, ne reconectăm cu emoțiile și puterea interioară, iar în felul acesta dobândim cunoaștere de sine și capacitatea de a construi o viață armonioasă, aliniată la adevărul interior.
Atelierele pe care le creez sunt o invitație pentru inimile sălbatice care doresc să poarte conversații profunde cu sufletul lor și sunt dornice să își construiască o viață plină de sens pentru sine. 

[psychologist • human development guide • practitioner Therapeutic Photography • space holder for women ceremonies]

Cu iubire,
EmaAtelierul Moving Inner Stories face parte din proiectul „AREAL – spațiu pentru dezvoltare culturală”, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.