AREAL

29 & 30 aprilie, ora 17 | 28 mai, ora 18

un performance de Alexandra Mihaela Dancs

M-a sfătuit un prieten la un moment dat să nu caut dansul prea departe de mine, că risc să nu îl mai găsesc. “În Căutarea Dansului” reprezintă o trecere prin arhiva de mișcări și povești ce aparțin sau nu procesului de lucru și o încercare de a da acestora o nuanță performativă.  “Căutarea” a început în 2019 la Centrul Național al Dansului București și a continuat, mai apoi, la Casa Tranzit din Cluj și la AREAL. 

Gândit pentru un public restrâns, solo-ul În Căutarea Dansului, realizat și interpretat de Alexandra Mihaela Dancs, se adaptează în permanență prezentului și realității imediate, se dezvoltă în funcție de specificul locației și capătă noi semnificații în conexiune cu experiențele mai mult sau mai puțin performative, acumulate până la momentul respectiv.

Spectacolul “În Căutarea Dansului” a fost realizat în 2022 în cadrul unei rezidențe coregrafice la AREAL. Piesa este prezentată în conexiune cu Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită în toată lumea pe 29 aprilie în cadrul Stagiunii de primăvară AREAL 2023, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

BILETE

Prețul unui bilet este de 30 lei și se poate face prin numerar sau virament bancar în contul AREAL DANS SRL. Există un număr limitat de spectactori (maxim 25) așadar rezervă-ți locul în formularul https://docs.google.com/…/1FAIpQLSekG46r3nTyc8…/viewform.