Timișoara

29-30 iunie

AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică și Centrul de Proiecte Timișoara, au plăcerea să vă invite să participați la începutul verii la o conferință internațională care explorează relația dintre dans, burnout, sănătatea mintală, echitate și bunăstare. Desfășurată în perioada 29-30 iunie 2022, la Timișoara în spații diverse – Muzeul Tehnic Corneliu Miklosi, Cinema Victoria, FABER – conferința Dancing from Burnout towards Equity invită artiști, producători, manageri culturali și reprezentanți ai organizațiilor de dans din Europa sau din străinătate să participe la un program dens de prezentări, discuții, spectacole, proiecții video și sesiuni de dans liber. Programul conferinței și evenimentele anexă vor fi finalizate la finalul lunii mai.

Până atunci, cei interesați să participe se pot înscrie la conferință aici până la data de 10 mai 2023. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresa de email areal@arealcolectiv.ro.

Conferința face parte din evenimentul D.A.N.C.E™ | Dance.Artists.Network. Conference.Encounter la Timișoara în conexiune cu Adunarea Generală a Rețelei European Dancehouse Network (din care AREAL face parte) și face parte din programul “Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în Anul 2023” finanțat de Primăria Orașului Timișoara prin Centrul de Proiecte. Evenimentul este organizat în parteneriat cu EDN, rețea finanțată de Uniunea Europeană. Eveniment organizat în cadrul programului AREAL – spațiu pentru dezvoltare culturală, program co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.