TEATRELLI

3 & 4 martie, ora 19

3 & 4 martie, ora 19, TEATRELLI

Stagiunea de primăvară la AREAL 2023 demarează pe 3 & 4 martie cu o nouă premieră coregrafică  prezentată la TEATRELLI în cadrul “stagiunii spectacole independente în premieră”.

Flori, pietre și alți demoni este un performance colectiv realizat de Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld și Cosmin Manolescu, născut dintr-o călătorie în inconștientul creatorilor săi. 3 coregrafi devin pe rând performeri, comentatori, generatori de situații absurde care pun întrebări și performează într-o serie de întâmplări aleatorii. Un spectacol-proces, produs în cadrul AREAL spațiu pentru dezvoltare culturală, program co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în care publicul este invitat să plece împreună cu artiștii într-o explorare a sine-ului și a problemelor generate de emoții, capitalism și represiunile societății contemporane. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate aici.

Fiecare reprezentație va fi urmată de o discuție cu publicul despre creația colectivă prezentată, dar și despre starea dansului contemporan în contextul social și cultural în care trăim.

Evenimentul este prezentat în cadrul programului creart/TEATRELLI 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒕𝒂𝒄𝒐𝒍𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒆𝒑𝒆𝒏𝒅𝒆𝒏𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝒑𝒓𝒆𝒎𝒊𝒆𝒓𝒂̆ și al stagiunii de primăvară AREAL 2023, proiect realizat de AREAL – spațiu pentru dezvoltare coregrafică și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Spectacolul a fost realizat în cadrul programului AREAL – spațiu pentru dezvoltare culturală, program co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul/Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Poze: Alina Ușurelu