online

30.06.2022 (dată limită înscriere)

Te-ai gândit vreodată că viitorul dansului contemporan în Timișoara depinde și de tine?
Îți dorești să descoperi lumea dansului contemporan participând la ateliere de de dans contemporan în Timișoara sau la București?
Îți dorești să vezi noile premiere de dans contemporan prezentate de AREAL și Indie Box la Timișoara în luna octombrie-noiembrie 2022?


Dacă răspunsul este DA, atunci anunțul de mai jos este pentru tine!În premieră, AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică în parteneriat cu Indie Box și Concentric Projects oferă în această vară două burse (suma netă 1000 lei) pentru 2 spectatori din Timișoara. Cei interesați să beneficieze de această bursă trebuie să răspundă în scris la întrebările următoare:
> Ce este dansul contemporan pentru tine?
> Cum crezi că se poate dezvolta mișcarea de dans contemporan în Timișoara
> Cum intenționezi să folosești bursa AREAL™?

Bursa AREAL™ oferită celor doi spectatori fideli al dansului contemporan va putea fi folosită în perioada iulie – noiembrie 2022 pentru a acoperi taxele de participare la diferite ateliere de dans contemporan și spectacole organizate la Timișoara în 2022. Scopul acestei inițiative este de a crea o legătură mai solidă între spectator și lumea dansului contemporan, contrazicând astfel stereotipul conform căruia arta coregrafică de astăzi este inaccesibilă și abstractă. La finalul acestei experiențe, bursierul/a va fi invitat/ă să vorbească despre întâlnirea sa cu dansul contemporan în cadrul unei discuții relaxate pe ZOOM cu echipa AREAL.

Selecția bursierului va fi realizată de echipa artistică a proiectului D.A.N.S ™ formată din coregrafii Alexandra Gîrbea, Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld, Cosmin Manolescu și Valentina De Piante .De asemenea cei doi spectatori vor fi invitați, dacă doresc să participe la laboratorul de explorare urbană “Timișoara în mișcare” condus de coregraful Cosmin Manolescu (septembrie) și la o cină cu echipa AREAL după premiera în Timișoara spectacolului AREAL“În Căutarea Corpului Pierdut” ce va fi prezentat în data de 8 octombrie 2022.

Cei interesați să beneficieze de bursa AREAL™ sunt invitați să trimită un mesaj cu răspunsurile la întrebările de mai sus la adresa areal@arealcolectiv.ro până la data de 30 iunie 2022, urmând ca cei doi câștigatori să fie anunțati până la data de 10 iulie 2022. Bursa este oferită în cadrul proiectului „ D.A.N.S ™ – platformă colectivă de dans pentru Timișoara”, dezvoltat de Indie Box, AREAL – spațiu pentru dezvoltare coregrafică, Concentric Projects și implementat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Foto: Alina Ușurelu / În căutarea corpului piedut – un spectacol colectiv de Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld, Valentina De Piante, Cosmin Manolescu (2021)