AREAL

29.12.2021

Încheiem primul an AREAL în Anastasie Simu nr. 2, cu o sesiune de DANS LIBER, pe 29 decembrie de la ora 19:00, primul eveniment dintr-o serie lunară, care-și propune să deschidă dansul către toate vârstele, în afara oricăror pretenții estetice sau performative.

Pentru această ediție de sărbătoare, ne vom bucura împreună de universul sonor creat live de către Denis Bolborea. După o scurtă încălzire ghidată de coregrafii AREAL, invităm dansul și mișcarea liberă să ne arate așa cum suntem, într-un cadru intim, sigur și relaxat.

Vă propunem să dansăm ca o modalitate de a fi împreună, dar și ca un mijloc creativ de a intra în contact cu propriul suflet. Dansăm ca să ne spunem poveștile, dincolo de cronologie și sens. Dansăm pentru fiecare dorință, vis sau utopie, dar și pentru fiecare despărțire sau renunțare. Îmbrățișăm în mișcarea noastră viața și moartea deopotrivă, efemeritatea și puterea de a transcende prezentul. Dansăm pur și simplu, așa cum suntem în acest final de an. Lăsăm dansul să ne arate și să ne transforme!

Accesul se face în baza certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală, precum și în baza unui test antigen făcut oficial la farmacie sau laborator de analize, cu cel mult 24 de ore înainte de începerea atelierului.

Taxa de acces este de 30 lei, iar cei interesați să participe sunt rugați să își rezerve locul la: https://forms.gle/erKiZsCvvVdw1vRA8.

Vino la AREAL, lasă-te ghidat de propriul tău corp și te vei (re)descoperi energizat și împlinit!

Eveniment organizat în cadrul în cadrul AREAL – spațiu pentru dezvoltare culturală, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Partenerii media AREAL – Zile și Nopți, Zeppelin.

Foto: Indie Box