AREAL

22.09-20.10.2021

Cursuri de dezvoltare personală prin dans și mișcare, axate pe tema intersubiectivității 

Cursurile se vor centra pe lucrul cu întrebări precum “În ce fel ne raportăm în mişcare la spaţiu şi oameni, cum mişcăm întrebări, dileme şi relaţii?” și își propune să creeze un cadru sigur pentru a testa practic moduri noi de relaționare, mai adecvate și mai congruente cu nevoile noastre. 

Folosind metode și tehnici inspirate de psihoterapia prin dans și mișcare, vom explora polarități precum “a vedea/ a fi văzut”, “a oglindi/ a fi oglindit”, “a conduce/a urma”, vom concretiza gânduri și emoții folosind obiecte, vom reflecta grafic și verbal, totul într-un context cald, confidențial și non-judicativ. 

Program cursuri 

22&29 septembrie / 6, 11&20 octombrie 2021
Între orele 19:00-21:00

ÎNSCRIERI la hello@arealcolectiv.ro
Taxă: 50 lei modulul integral.

Loredana Larionescu a trecut de-a lungul timpului prin practici corporale diverse, de la Aikido şi Tai Chi până la dansuri tradiţionale (flamenco, tango şi irlandez – în care a activat ca dansator şi manager de turneu într-o trupă profesionistă). Din zona dansului contemporan, studiază şi practică Gaga, Feldenkrais şi Contact Improvization, simţind pe propria piele cât de utile îi sunt pentru a-şi exersa conştiinţa corporală şi empatia kinestezică. A obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8, Masteratul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti şi formarea complementară în Dans Terapie la Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare. Înregistrată ca psihoterapeut la Colegiul Psihologilor din România, în supervizare la reputatul institut SPER, precum şi la centrul Heart of Movement din Londra, este animată de un puternic angajament de a contribui, prin aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea unui mai bun echilibru în vieţile persoanelor.

Proiect co-finanțat în cadrul Programului “București – Oraș deschis 2021” . Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.

RELAȚII ÎN MIȘCARE – cursuri de dezvoltare personală prin mișcare și dans cu Loredana Larionescu la AREAL face parte din programul multianual “AREAL – spațiu pentru dezvoltare culturală”, program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Național. Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Administrației Fondului Cultural Național.

Foto: Alina Ușurelu