AREAL

05+12.09, 18-30.10

Atelierele [m]others continuă în fiecare weekend din perioada septembrie-octombrie, în cadrul AREAL – Spațiu pentru Dezvoltare Educațională, adresându-se copiilor de 4-6 ani și femeilor care îi însoțesc.

Program:

Duminică, 5&12 septembrie, 16:00-20:00

16:00 Ora de sosire, adaptare

17:00-17:45  Mișcare creativă pentru copii în Sala Mică împreună cu Catrinel Catană / Smaranda Găbudeanu/ Virginia Negru

        Yoga pentru adulți în Sala Mare cu Diana Spiridon

18:00-19:00 Spațiu creativ părinți + copii 

19:00-20:00  Joacă liberă, socializare.

Sâmbătă, 18 septembrie-30 octombrie, 10:00-14:00 

10:30 Ora de sosire, adaptare

11:00-11:45   Mișcare creativă pentru copii în Sala Mică împreună cu Catrinel Catana / Smaranda Găbudeanu / Virginia Negru

          Yoga pentru adulți în Sala Mare cu Diana Spiridon

12:00-13:00  Spațiu creativ părinți + copii 

13:00-14:00  Joacă liberă, socializare, prânz în regim propriu

Structura propusă de [m]others își dorește să vină în întâmpinarea neajunsurilor pe care le-am sesizat vizavi de activitățile deja existente pentru copii: durata scurtă face drumul și pregătirea mai lungi decât timpul petrecut în spațiile care găzduiesc evenimentele, părintele, de obicei, așteaptă și, chiar și atunci când activitățile sunt dedicate grupurilor mixte părinți-copii, părinții au tendința de a pune focusul pe ceea ce copilul învață și experimentează. 

Coordonator clase adulți: Diana Spiridon

Coordonator clase copii și părinți+copii: Catrinel Catana / Smaranda Găbudeanu / Virginia Negru

Înscrieri:

Locurile se rezervă prin e-mail la contact@indiebox.ro, cu mențiunea ”mothers”. Plata se face în avans, după confirmarea locului, în contul AREAL DANS SRL.

Taxă de participare: 25 lei/ zi sau 200 lei/ pachet 9 ședințe

Capacitate maximă de 8 cupluri părinte-copil.

Activitățile vor avea loc cu respectarea normelor de protecție în vigoare referitoare la împiedicarea răspândirii virusului Covid-19.

Regulile jocului: 

Pentru cursurile destinate separat pentru adulți şi copii, ne propunem să păstrăm, pe cât posibil, regula separării.

În acest scop, cursurile se țin în săli diferite, lounge-ul fiind un spațiu tampon unde încercăm, prin personalul disponibil, să venim în întâmpinarea nevoilor celor mici, astfel încât aceștia să nu intre peste mame decât când este absolut necesar. Dacă adaptarea și separarea necesită un timp mai îndelungat, recomandăm mamelor să rămână disponibile pe hol sau să se implice doar în activitatea comună. 

Lounge-ul și spațiul de desenat pentru copii sunt disponibile și pot fi folosite în întreg intervalul.

Înainte de intrarea la cursuri:

Nu uitați să beți apă şi să luaţi sticlele cu voi în sală. 

Mergeți la baie înainte de începerea cursului.

[m]others este o inițiativă Indie Box care merge mai departe în această toamnă în cadrul proiectului „AREAL – spațiu pentru dezvoltare educațională” din care fac parte o serie de evenimente din sfera educațională adresată unor categorii diverse de public.

Proiect co-finanțat în cadrul Programului „București – Oraş deschis 2021”. Conţinutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.