AREAL

30.05.2021, 20:00

În cadrul stagiunii AREAL – „4 Corpuri”, care se va deschide cu premiera spectacolului LUX al colectivului Delazero, pe 30 mai, vă invităm la AREAL Lounge, un format nou de întâlniri și discuții relaxate despre idei, acțiuni și proiecte, istorii personale și oameni care lasă o amprentă asupra scenei artistice din România.

Primele discuții AREAL Lounge sunt dedicate artiștilor fondatori ai colectivului AREAL, iar în data de 30 mai, ora 20:00, coregraful Cosmin Manolescu deschide seria întâlnirilor.

Co-fondator AREAL și una dintre figurile marcante ale scenei coregrafice, cu un rol esențial în dezvoltarea dansului contemporan în România, Cosmin Manolescu se va prezenta în acest eveniment sub forma unui auto-interviu cu întrebări care nu i-au fost adresate niciodată, dar și prin prezentarea unor filme de dans în care apare sau pe care le-a realizat, care vor fi introduse și contextualizate, dar și prin mici momente performative. Artistul va vorbi de asemenea despre călătoriile emoționale și performative pe care le organizează regulat, despre, întâlnirea cu Japonia și dansul butoh, care i-au marcat cariera artistică.

Evenimentul este organizat la spațiul AREAL din str. Anastasie Simu nr. 2. Participarea este limitată la un număr 12 persoane, cu rezervare în avans la https://forms.gle/BJJh6G2Gi2RqjDHa6.

Eveniment în cadrul programului “4 Corpuri | Colectiv pentru Dans”, program cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Foto: Alina Ușurelu, Simple plăceri, de Cosmin Manolescu (Dans-Wanderer, episodul IV)