online/ Eventbook

28-29.05.2021

Imaginează-ți că de mâine întunericul devine ilegal. Viața este sigură și confortabilă. Ești încurajat să fii sincer și deschis. Ți se oferă șansa de a crește mereu. Fiecare om are rolul lui în a atinge un scop comun: stabilitate.

Corpurile interacționează intermediat pentru o optimizarea a relațiilor interumane. Totul e simplificat, mișcarea îți e ghidată pentru o gestionare ideală a efortului. Povara responsabilității dispare.

”Lux” este un spectacol de dans contemporan despre un sistem aparent funcțional, dar lipsit de interes și soluții reale față de problemele pe care el însuși le generează oamenilor.

Premiera va avea loc online, în zilele de 28 și 29 mai, de la ora 19:00, prin platforma Eventbook: eventbook.ro/other/bilete-lux-spectacol-dans-contemporan.

Performeri/Coregrafi: Simona Dabija, Mariana Gavriciuc, Filip Stoica, Camelia Neagoe
Muzică: Adrian Piciorea
Voce: Oana Predescu
Text: Adrian Ionescu
Lighting Design: Daniel Buglea
Scenografie: Andreea Săndulescu
Design costume: Noir Morphosis

Spectacolul este produs de Asociația Delazero, în cadrul colectivului Areal – spațiu pentru dezvoltare coregrafică. Acesta face parte din proiectului 4 Corpuri | Colectiv pentru Dans, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Foto: Delazero. Vizual: Sebastian Pren