București

10-25.10.2020

Hey! Hai sa îți explic ce am în plan. Scopul nostru va fi să ne dezmorțim, echilibrăm, provocăm și invităm la joacă corpul adormit, stresat sau poate pur și simplu descurajat.

STRUCTURA și PROGRAMUL CURSULUI
Îți propun un curs de mișcare în care sa ne reamintim de capacitățile noastre corporale și poate să le și îmbunătățim. Vom lucra după următorul traseu: încălzire creativă, improvizații jucăușe și fraze de mișcare urmate de un calm down pentru încheiere. Easy, nu? Ne întâlnim în îmbrăcăminte confortabilă de mișcare și cu maxima disponibilitate corporală și mentală. Let’s take it easy!

Maxim 15 de participanți.
Sâmbătă 10, 17, 24 octombrie | 15:00-17:00
Duminică 11, 18, 25 octombrie | 15:00-17:00

DESPRE MINE
Numele meu este Mariana Gavriciuc, sunt coregraf și interpret și mi-am adunat experiență din proiecte personale independente, cât și în teatrele din țară. Îmi găsesc inspirația în naturalețe și realism. Sunt interesată de energia primară, care te face să te miști, și de emoția brută, care este generată odată cu ea, de forma lor în corpul de zi cu zi și de posibilitățile transformării acestora în dans. Sunt curioasă vis-a-vis de abstractizarea gestului și de un corp sincer, care își găsește puterea în recunoașterea vulnerabilității proprii. Cred în dansul ca metodă de curățare și eliberarea emoțională, mecanism de autocunoaștere și formă de educație.

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?
Vă aștept cu drag înscrierile pe adresa comunicare@asociatiadelazero.ro, în care trebuie doar să vă menționați numele și numărul de telefon.
– Modulul conține 6 ședințe a câte 1h si 30min
– Prețul pentru întregul modul este de 300 lei.
– Taxa se poate achita în contul RO64INGB0000999908891167 – Asociația Delazero. La detalii plată, vă rugăm să scrieți „atelier dans contemporan”.

Cursul se adresează adulților non dansatori, doritori de mișcare.
Are loc într-o locație centrală, la doar 10 minute de Universitate: Bd. Carol I, nr. 61, etaj 5 (colț cu Moșilor în clădirea cu Mega Image), la sala Beyond Limits Bungee.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ
► măsurăm temperatura la intrarea în studio;
► oferim măști de protecție și dezinfectant pentru mâini;
► igienizam și dezinfectăm sala înainte de începerea fiecărui curs;
► sunt amenajate 2 vestiare separate și ne schimbăm pe rând;
► am adaptat structura cursului și am renunțat la lucrul cu partener sau dans de contact;

Cursurile DELAZERO fac parte din “4 corpuri | Colectiv pentru dans”, program cultural inițiat de AREAL si cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

DELAZERO este o asociație de tineri artiști din domeniul artelor performative, film și muzică, care contribuie la dezvoltarea sectorului cultural românesc prin proiecte inovatoare, încurajând forme noi de exprimare artistică și accesul la cultură a unor categorii diverse de public.

AREAL este un proiect colectiv ce își propune să crească gradul de coeziune al comunității dansului contemporan din România, să dezvolte și să diversifice publicul acestui sector cultural, să încurajeze mobilitatea și interconectarea celor care activează în domeniul artelor performative prin activități comune dedicate.

Foto: Ioana Iordache